Jogi nyilatkozat

(utolsó frissítés: 2023.04.25.)
 
Az Iron Trade Havellant Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
 
Az Iron Trade Havellant Kft. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az Iron Trade Havellant Kft. tulajdonosa jogosult. Az Iron Trade Havellant Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy átdolgozni. Az Iron Trade Havellant Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, a személyes használatot meg nem haladó mértékben - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
 
Az Iron Trade Havellant Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendőek. Előfordulhat, hogy a weboldalakon az Iron Trade Havellant Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért az Iron Trade Havellant Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.
 
Az Iron Trade Havellant Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. Az Iron Trade Havellant Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az Iron Trade Havellant Kft. kifejezetten kizárja.
 
Az Iron Trade Havellant Kft. minden ésszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a weboldalain közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a cég sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. A cég nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért vagy hiányosságért. A weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.
 
Az Iron Trade Havellant Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az Iron Trade Havellant Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
 
Az Iron Trade Havellant Kft. bármely - a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 2016. április 27-i (EU) 2016/679 RENDELETE [GDPR ] valamint az ÁSZF 7. pontjában foglaltak szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a céghez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.