Vágás- és csiszolástechnika

A Wings márkájú vágás- és csiszolástechnikai termékeket a Karbosan® cég gyártja, mely Törökország első csiszolóanyaggyártója. 1967-ben indult Halkalıban Isztambulban, és 40 alkalmazottat foglalkoztatott, 9.000m2-es területen. A szárnyak a Karbosan védjegyei az exportpiacokon.

Ma már a cég összesen 550 alkalmazottat foglalkoztat 125.000m2 területen, Isztambul környéki gyárai minőségi, megbízható és nagy teljesítményű termékeket kínálnak több mint 75 országban 6 kontinensen.

Az innovációba és a K+F tanulmányokba történő beruházásoknak köszönhetően a Karbosan® termékeinek széles választékát kínálja a tökéletes felületekhez.

A kiváló minőségű csiszolóanyagok gyártásában szerzett több mint 50 éves tapasztalattal a Karbosan® a teljes rendszerét úgy építette fel, hogy kielégítse ügyfelei magas teljesítmény iránti igényeit és elvárásait, a nyersanyag-ellátástól kezdve egészen az értékesítés utáni szolgáltatásokig.

A Karbosan® az első cég Törökországban, amely az ISO minőségirányítási rendszer szerint gyárt csiszolóanyagot, és az első török ​​cég az Európai Csiszolóanyag Gyártók Szövetségének (FEPA), és a kiváló minőségű gyártással rendelkező abrazív biztonsági szervezetnek (OSA) tagjaként.

A Wings® termékcsalád minőségét a török ​​Szabványügyi Intézet tanúsítja, mint TS EN 12413 a ragasztott csiszolóanyagokra és a TS EN 13743 a bevont csiszolóanyagokra.

 

Az Iron Trade Kft. 2010 óta képviseli Magyarországon a Karbosan®  céget és a Wings® márkanevet.

A teljes Wings® katalógust és további érdekességeket találhatnak letölthető dokumentumok között!


cut-ITH

A barkácsigények kiszolgálása érdekében kínáljuk mérsékeltebb árfekvésű, saját márkás korongjainkat, elsősorban a 115, 125 és 230mm átmérőjű, vékony vágókorongokat rozsdamentes termékekhez, 125-ös lamellás csiszolókat fémhez és inox termékekhez, továbbá csiszolókorongokat szintén fémhez és inoxhoz.