G&B Fissaggi®

A G&B Fissaggi® a 70-es évek végén Torinóban született, vaskereskedések számára gyártott különböző műanyag tipliket. A korai specializálódás és a szakterületen szerzett tapasztalat lehetővé tette a vállalat számára, hogy gyorsan bővítse ismertségét és értékesítését, az egész európai piacon jelen legyen, és a legmagasabb minőségű és tanúsított teljesítményű termékeket kínálja.

2000-től a G&B Fissaggi® megszerezte az ISO 9001 tanúsítványt saját minőségbiztosítási rendszere számára, és továbbra is befektet a termékek tanúsításaiba, hogy magas színvonalú és teljesítményű rögzítőrendszereket biztosítson ügyfeleinek. A befektetett munka eredményeként a cég olyan nagyszabású projektek minősített szállítója lett, mint például a 2001-es Mont Blanc alagút építési helyszínei, Torinói Olimpiai Játékok 2006-ban, a Torino metró 2006-2009 között, a nagysebességű vasút Torino és Milánó között 2010-2012 években. Európai szinten említhető a valenciai metró és stadion építkezése 2008-2012 között, a hollandiai nagysebességű vasúti hálózat 2011-2012 között, vagy akár a berlini reptér 2012-ben.

A rugalmas gyártási programjának köszönhetően a G&B Fissaggi® mára a műanyag rögzítő rendszerek, acél és vegyi horgonyok gyártójaként jelen van a vas és fémáru kereskedelem és az építőipar számos területén. 2010 óta a cég szabadalmaztatott napelem rögzítési rendszert is gyárt, GebFix-Solar néven.

A vevői igények széleskörű kiszolgálása érdekében kötöttünk együttműködési megállapodást a G&B Fissaggi® céggel, mellyel kiváló kapcsolatot építettünk ki az elmúlt években. A 2007-es kezdet óta számos közös sikert értünk el a hazai piacon. A G&B cég rendkívül sok energiát fektet a minőségi rögzítéstechnikai termékekbe, melyek kínálatunk fő gerincét alkotják.

A program legkedveltebb termékei a különböző műanyag tiplik, fém dübelek, kábelkötegelők, alapcsavarok, vegyi rögzítések. A termékek jelentős része ETA tanúsítvánnyal és teljesítmény-nyilatkozattal rendelkezik, de megtalálhatóak tűzbiztonságilag és szeizmikus mozgásokra is bevizsált termékek is.

A teljes katalógust, adatlapokat, tanúsítványokat, teljesítmény nyilatkozatokat megtalálhatják a letölthető dokumentumok menü G&B Fissaggi termékek pontjában.

 


fix-ITH

A G&B Fissaggi kínálatát kibővítendő ajánljuk figyelmükbe fix-ITH programunk Smart termékeit, melyben további tipliket és már rögzítéstechnikai terméket találhatnak.

Katalógusokat, ajánlókat, termékleírásokat találhatnak a letölthető dokumentumok menü Smart pontjában is.