Munkavédelem

A biztonságosabb munkáért

12 külföldi kirendeltség, 502 alkalmazott, 142,2 millió EUR árbevétel az elmúlt évben, és elégedett ügyfelek 63 országban. A CERVA GROUP 1991 óta a munkahelyi biztonság és kényelem szimbóluma.

Csak 2018-ben 365 új egyéni védőeszköz került forgalomba Jeneč-i (Prága) központunkban: lábbelik, munkaruhák és kiegészítők, védőkesztyűk, sisakok, védőszemüvegek, légzésvédő és egyéb eszközök - melyek óvják az egészégét és megkönnyítik a munkáját több ezer munkavállalónak a világ minden részén. Védőruhák akár vágásálló anyagból is készülnek, a speciális védőkesztyűk TPU membránt tartalmaznak, és a Hi-Vis ruháink több száz méterről láthatók. Termékeink raktárról azonnal elérhetőek, megfelelnek a nemzetközi biztonsági előírásoknak, és nem csak kényelmesek, hanem stílusosak is, mivel biztonsági szakértőink együtt dolgoznak designereinkkel.

Sikereinket az alábbi öt oszlopra építjük:

Első a biztonság! Hi-Vis ruháink még ködös időben is több száz méterről láthatóak, térdvédőinket szakorvosok ajánlják pácienseiknek. Minden védőeszközünk teljesíti az európai biztonsági követelményeket és CE jellel rendelkezik.

A feje tetejétől a lábujja hegyéig! Cipők, nadrágok, kabátok, pólók, pulóverek, kesztyűk, sisakok, szemüvegek és egyéb kiegészítők. A CERVA kínálatában minden elérhető, hogy biztosíthassuk a lehető legmagasabb szintű munkahelyi biztonságot. A legtöbb termék raktáron van és azonnal szállítható.

Speciális munkaruhák a speciális környezethez. Szakértőink kimennek és felmérik a munkaterületeken a kockázatokat és a felmerülő igényeket. Hegesztő csizmáink talpa ellenáll akár a 300°C-os hőmérsékletnek, védőoveralljaink védelmet nyújtanak irritáló vegyszerekkel, vagy akár radioaktív részecskékkel szemben is.

Nálunk a kényelem alapvető fontosságú. A CERVA egyéni védőeszközök egyszerre biztonsági szakértők és designerek munkái. Ezáltal a munkaruháink nem csak jól néznek ki, hanem kényelmesek is, és nem akadályozzák a mozgást munkavégzés közben.

Mindig előre haladunk! Évről-évre új termékeket hozunk létre, szinte forradalmi, új anyagokból a prágai központunkban. 2017-ben több mint 365 új terméket fejlesztettünk ki, és ebben az évben még több fog érkezni!

Stratégiai célokszándékunk

Hogy folyamatosan növekvő értéket nyújtsunk részvényeseink, vásárlóink, dolgozóink és a minket körülvevő közösségek számára, ahol dolgozunk és élünk...

  •     A fenntartható növekedés és nyereséges üzlet biztosítása,
  •     Folyamatos megfelelés vásárlóink igényeinek, az általunk nyújtott szolgáltatások fejlesztésével,
  •     A piaci igények figyelembe vételével folyamatos termékfejlesztés és jelenlét biztosítása,
  •     Dolgozóink képzése, egyéni fejlesztés és ösztönzés útján,
  •     A munkával járó kockázatok tudatosításának és megértésének elősegítése, az egyéni védőfelszerelések használatának támogatása.

A CERVA küldetése

Arra ösztönözzük vásárlóinkat, hogy mindig a legnagyobb védelmet nyújtó egyéni védőeszközt alkalmazzák, így járulunk hozzá a létező legfontosabb értékünk védelméhez, ami az EMBERI EGÉSZSÉG!!

 

Az Iron Trade Havellant Kft. 2016 óta forgalmazza a CERVA cég termékeit.

A letölthető dokumentumok között megtalálhatják a teljes CERVA katalógust, továbbá adatlapokat, tájékoztatóak és megfelelőségi nyilatkozatokat.