Kéziszerszámok

PROJAHN_Pfad_ohne_Claim.png

Filozófiánk: A legmagasabb minőségi szabványok mellett állunk

A PROJAHN® Präzisionswerkzeuge GmbH egy közepes méretű nemzetközi kereskedelmi vállalat a szerszámiparban, immáron 50 éve. A cég egy több vállalatból álló családi vállalkozás oszlopos tagja, mely Németországban saját betonfúrószár gyártással rendelkezik. A termékpaletta mintegy 10.000 cikkből áll, amelyek középpontjában a precíziós és kézi szerszámok találhatóak. Professzionális eszközöket gyártunk és értékesítünk a kereskedelem és az ipar professzionális felhasználói számára. A felhasználók javára végzett folyamatos termékinnovációk és a további fejlesztések biztosítják pozíciónkat a piacon és egyben versenyelőnyt is biztosítanak számunkra.

Cégünk Dietzenbachban található Frankfurt am Main közelében, és jelenleg mintegy 70 embert foglalkoztatunk. Modern, központilag elhelyezett raktár- és logisztikai központunknak köszönhetően garantáljuk a magas rendelkezésre állást és gyors szállítást. Ez a megbízhatóság és a magas szintű szolgáltatás lehetővé teszi, hogy szakkereskedelmi partnereink rugalmasan tervezhessék üzleti tevékenységüket. Sikerünk minőségi termékeinken és szolgáltatásainkon, valamint magasan motivált alkalmazottakon alapul, akik szakszerűen, célszerűen és sikeresen alakítják a vállalat növekedését.


Az Iron Trade folyamatosan törekszik a vásárlóinak teljes körű kiszolgálására. 2008-ban merült fel a gondolat, hogy a kötőelemekhez szervesen illeszkedő termékcsoporttal bővítsük kínálatunkat, fúró- és kéziszerszámokkal. Elsődleges célunk az volt, hogy a magas minőségű, professzionális felhasználói igényeket is kielégítő termékeken túlmenően a hobbiként barkácsolással foglalkozó vásárlóink is hozzáférjenek minden szükséges eszközhöz. Ezen igényünkhöz a megfelelő partnert a német Projahn® cégben találtuk meg. A cég hosszú évek tapasztalatát összegyűjtve, számos európai és Európán kívüli piac vásárlóinak igényeit felmérve állította össze és gondozza termékválasztékát, melyben a tradicionális eszközöktől a legújabb innovációkig rengeteg termék szerepel.

A termékkínálatot a Projahn® két katalógusban mutatja be. A narancs katalógus tartalmazza a különböző fúrószárakat, fa- és fémmegmunkáló eszközöket, fűrészlapokat. A kék katalógusban találhatóak a szerszámoskocsik, szerszámos táskák, villáskulcsok, dugókulcsok, csavarhúzók és bitek, fogók, és egyéb kiegészítő szerszámok.

Projahn Präzisionswerkzeuge KatalogProjahn Handwerkzeuge Katalog

A katalógusokon túl a teljes árlistát és további érdekességeket is találhatnak a letölthető dokumentumok között.


drill-ITH és tool-ITH programok

A professzionális felhasználók igényein túl igyekszünk az otthon barkácsoló vevőinkre is gondolni. Számukra indítottuk drill-ITH és tool-ITH programunkat, mely termékek rendkívül jó ár-teljesítmény aránnyal rendelkeznek.